Grizman objavio daodlazi iz Atletiko Madrida

Izvor: RTS, 14.Maj.2019, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grizman objavio daodlazi iz Atletiko Madrida

U video-snimku postavljenom na Tviteru, Antoan Grizman objavio da napušta madridski Atletiko ovog leta. Španski mediji predviđaju da će se preseliti u Kataloniju.
Zvezda selekcije Francuske je prošlog leta potpisao produžetak ugovora, koji je trebalo da ga zadrži na Vanda Metropolitano stadionu u narednih pet sezona.

 
Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sada je jasno da će meč sa Levanteom tokom vikenda biti njegovo poslednji meč za "los kolčonerose".
Grizman je uoči Mundijala prošlog leta odbio da pređe u Barselonu, ali sada iz Španije stižu navodi da će upravo Blaugrana biti njegova naredna destinacija. Navodno, Barselona je spremna da isplati 130 miliona evra prvog jula (otkupna klauzulau ugovoru Grizmana).
Grizman je 2014. godine prešao iz Real Sosijedada u Atletiko Madrid.
U video-snimku Grizman ističe da je odluku doneo posle razgovora sa Dijegom Simeoneom, a da odlazi jer želi nove izazove u karijeri. Navijačima Atletika se zahvalio "na ljubavi koju su mu pružali tokom svih godina".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.