Gotovo, Kingsi doveli potencijalnog reprezentativca Srbije! (foto)

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2020, 10:40

Gotovo, Kingsi doveli potencijalnog reprezentativca Srbije! (foto)

Opet ćemo navijati za Kingse...

Bogdan Bogdanović je uz dosta emocija napustio Sakramento, karijeru nastavlja u Atlanti, ali Kingsi kao da ne žele da razočaraju svoje pristalice u Srbiji, pa će uz Nemanju Bjelicu sledeće sezone igrati i još jedan potencijalni reprezentativac naše zemlje.

U pitanju je krilni centar Frenk Kaminski, koji je prošle sezone bio član Finiks Sansa, a u Sakramento dolazi kao slobodan igrač.

Novinar ESPN-a Adrijan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Vojnarovski je na Tviteru objavio da je Kaminski sa Kingsima potpisao ugovor na godinu dana.

Sigurno se sećate prave male euforije koja se svojevremeno pojavila u Srbiji u vezi Kaminskog, jer je pokazao spremnost da, iako Amerikanac, u budućnosti eventualno zaigra za reprezentaciju naše zemlje ukoliko dobije poziv selektora i uz, naravno, neophodne procedure oko dobijanja državljanstva.

Ta priča je u poslednje vreme utihnula, ali ukoliko Kaminski zablista u Kingsima, ništa nije nemoguće...

-

-

Free agent F/C Frank Kaminsky has agreed to a one-year deal with the Sacramento Kings, his agent @KB_Sports of BDA Sports tell ESPN.

— Adrian Wojnarowski (@wojespn) November 26, 2020
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Frenk Kaminski novo pojačanje Sakramento Kingsa

Izvor: RTS, 27.Nov.2020

Frenk Kaminski prekinuo je saradnju sa Finiks Sansima i prelazi u tim Sakramento Kingsa. Krilni centar, koji ima srpske korene i potencijalni je naš reprezentativac, dogovorio je jednogodišnju saradnju sa ekipom iz Kalifornije. . Finiks Sansi nisu želeli da iskoriste klauzulu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.