Izvor: BanjalukaLive.com, 29.Jan.2013, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google+ prestigao Twitter

Prema izvještaju koji je objavio Global Web Index, Google+ se sada nalazi na drugom mjestu među društvenim mrežama prema broju korisnika. Global Web Index prati 31 svjetsko tržište, što predstavlja oko 90 posto ukupnog broja korisnika interneta. Njihovi rezultati pokazuju da čak 51 posto korisnika interneta na svijetu koristi i Facebook. Google+ se sada nalazi na drugom mjestu sa 25 posto korisnika, a Twitter je na trećem mjestu sa 21 posto korisnika. Kada se ti podaci pretvore u brojke, to znači da Google+ ima 343 miliona aktivnih korisnika, a Twitter nešto manje od 300 milijuna. Kada se Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/it-auto/google-prestigao-twitter.html)
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Google+ prestigao Twitter i postao druga svetska društvena mreža

Izvor: B&F Online, 29.Jan.2013

Prema Global Web Indexu, Google+ je prestigao Twitter i stigao na poziciju druge najveće društvene mreže, dok je prvi i dalje Facebook sa 693 miliona aktivnih korisnika.   Google+ inače ima 343 miliona korisnika, a trećerangirani YouTube 300 miliona. Twitter je na ovoj listi tek četvrti sa 288...

Nastavak na B&F Online...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.