Izvor: MozzartSport.com, 20.Maj.2021, 20:37

Golčina Prijovića posle skoro tri meseca! (VIDEO)

Srbin strelac u vrlo bitnoj pobedi u finišu prvenstva

Dugo je Aleksandar Prijović kuburio sa formom, ali danas je konačno podesio nišanske sprave.

Srpski napadač je bio strelac u gostujućoj pobedi svog Al Itihada nad Abhom (2:1) kojom je njegov tim došao na korak od cilja. Prijović je u sedmom minutu lepo primio loptu na 25 metara od gola rivala i onda poslao neodbranjiv projektil u mrežu. Bio mu je to prvi gol posle skoro tri meseca golgeterske >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pauze i šest vezanih mečeva na kojima nije bio strelac.

Best striker in saudi league alexander prijovic

Don’t miss the goal ????@433 pic.twitter.com/E0uvnnBScA

U 72. minutu je zaradio žuti karton pa ga je trener ubrzo zamenio, a njegov tim je sada na trećoj poziciji sa pet bodova manje od lidera Al Hilala i bodom manje od drugoplasiranog Al Šababa.

Do kraja prvenstva su još dva kola, a Al Itihad juri Al Šabab u borbi za plasman u Ligu šampiona Azije. Drugo mesto donosi direktan plasman, a treće plasman u kvalifikacije. Podsetimo, Prijović je velika želja Crvene zvezde u nastupajućem prelaznom roku i mogao bi da pojača crveno-bele kada se završi sezona u Saudijskoj Arabiji.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

BOMBA SA 25 METARA! Da li je ovo oproštajni pogodak Prijovića za Al Itihad pred dolazak u Zvezdu? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2021

Majstorija iskusnog golgetera...Srpski napadač Aleksandar Prijović bio je strelac u pobedi Al Itihada nad Abhom rezultatom 2:1...Prijović je u sedmom minutu lepo primio loptu na 25 metara od gola rivala i onda poslao neodbranjiv projektil u mrežu. Bio mu je to prvi gol posle skoro tri meseca golgeterske...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.