Gde su svi, ja došla: Devojka putovala od Teksasa do Engleske na meč koji je na kraju otkazan

Izvor: MozzartSport.com, 05.Jan.2015, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gde su svi, ja došla: Devojka putovala od Teksasa do Engleske na meč koji je na kraju otkazan

Utakmica između Oldama i Rohdejla otkazana zbog Rohdejlovih obaveza u FA kupu

Da li je ova devojka samo neinformisana ili je nešto drugo posredi. Amerikanka koja se na Tviteru potpisuje kao Ešli Oldam se neprijatno iznenadila kada je došla na svoj voljeni stadion Baundari Park po prvi put u životu, a on je bio pust kao kojekakav grad duhova.

Jadnica je proputovala skoro sedam i po hiljada kilometara kako bi uživala u ligaškom meču između njenih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ljubimaca i Rohdejla, ali nije joj palo na pamet da prethodno proveri da li se meč uopšte održava.

"Gde su svi? Putovala sam 4.600 milja da gledam Oldam - Rohdejl", objavila je na svom Tviteru nezadovoljna Ešli.

Pouka iz cele priče, proverite gde ste se zaputili pre nego što krenete tamo.

Where is everyone?? I traveled 4600 miles to watch Oldham v Rochdale! #lovetheowl #oafc @OfficialOAFC pic.twitter.com/U0MgdBKZuH

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.