Gasi se Twitter?

Izvor: Mondo, 11.Avg.2016, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gasi se Twitter?

#SaveTwitter oznaka preuzela društvenu mrežu, korisnici zbunjeni…

Foto: Promo/Twitter

Iako je #SaveTwitter lep gest njegovih korisnika, on je i - nepotreban, jer se Twitter ne gasi! Vest o gašenju Twittera proširila se mrežom tokom 11. avgusta, nakon što je neko "izvalio" da će Twitter početkom 2017. morati da se ugasi zbog prevelikog broja "trolova", "hejtera" i rasizma…

Čelnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Twitter prvo su bili iznenađeni i nisu reagovali odmah, ali kad je oznaka "SaveTwitter zauzela vrh liste trenutno aktuelnih oznaka reagovali su saopštenjem u kojem su negirali gašenje "mikro" društvene mreže.

Pretpostavlja se da su pad zarade i mali rast broja korisnika doprineli veruovanju da će se Twitter ugasiti, ali - neće!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.