Galaxy Nexus u Evropi od 17. 11.

Izvor: B92, 28.Okt.2011, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Galaxy Nexus u Evropi od 17. 11.

Nedavno predstavljeni Galaxy Nexus, najnoviji Guglfon koji radi na Androidu 4.0, stiže uskoro u Evropu.

Već sada se može poručiti na UK Amazonu po ceni od 549,99 funti.

Radi se o uređaju sa dvojezgarnim procesorom na 1,2GHz, 1GB RAM-a, Super AMOLED 4,65-inčnim ekranom sa ojačanim staklom, predjnom kamerom od 1,3 i zadnjom od 5 megapiksela, a koji radi na Androidu u verziji Ice Cream Snadwich.

Ova informacija je upravo objavljena na zvaničnom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Twitter nalogu, a uskoro očekujemo odgovor lokalnog predstavništva o tome da li će se i kada Galaxy Nexus pojaviti i u Srbiji.

Više o ovom uređaju možete pročitati ovde.

Osim toga, evropsko tržište od novembra dobija i Samsung Note, uređaj predstavljen na IFA sajmu početkom septembra, zvanično je najavljeno sinoć u Londonu.

U slučaju ovog modela, radi se o uređaju dimenzija između tableta i smartfona, sa ekranom veličine 5,3 inča, a više detalja možete pronaći ovde.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Galaxy Nexus u Evropi od 17. novembra

Izvor: medio.rs, 28.Okt.2011

Nedavno predstavljeni Galaxy Nexus, najnoviji Guglfon koji radi na Androidu 4.0, stiže uskoro u Evropu.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.