GLOBALNA POBUNA, DIGAO SE CEO SVET: Haos na Tviteru i Fejsu zbog ukidanja pucketave folije!

Izvor: Kurir, 03.Jul.2015, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GLOBALNA POBUNA, DIGAO SE CEO SVET: Haos na Tviteru i Fejsu zbog ukidanja pucketave folije!

Nova verzija ove omiljene zabave imaće spojene balončiće, tako da kad pritisnete jedan on neće pući, već će se vazduh iz njega rasporediti u ostale balončiće sa kojima je povezan

Pucketava folija za pakovanje više neće biti pucketava: proizvođač najavio redizajn, tako da balončići više neće puckati kad ih pritisnemo.

Nova verzija ove omiljene zabave dece i odraslih širom sveta imaće spojene balončiće, tako da kad pritisnete jedan on >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << neće pući, već će se vazduh iz njega rasporediti u ostale balončiće sa kojima je povezan.

Dakle, neće više biti glasnog pucketanja kad balončić pukne, tog izvora bezazlene, dečije radosti.

Ova zabava toliko je omiljena, da grupa na Fejsbuku posvećena pucketavoj foliji ima više od pola miliona članova, a postoji i Dan pucketave folije koji se obeležava 16. januara. Kad to uzmete u obzir, ne čudi što je odluka o redizajnu izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama.

"O ne, kako ću sad da zabavljam decu?", "Nemoguće! Zar nisu svesni da nas već i sam pogled na pucketavu foliju vraća u detinjstvo?!" samo su neki od komentara na Tviteru.

Jedina uteha je to što će se stari "model" pucketave folije prodavati još neko vreme uporedo sa novom verzijom ovog proizvoda, prenosi Dejli mejl.

Pucketava folija više neće biti pucketava!? Ok, krenuo sam ka Brankovom mostu, 29 godina sam živeo, dovoljno je. Pozz

Silent Bubble Wrap? What did we do to deserve this? #TheEndIsComing

Omg, they're making bubble wrap unpoppable

(Mondo/EPK)
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.