GANSI NISU OTKAZALI TURNEJU (VIDEO)

Izvor: Kurir, 17.Avg.2010, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"GANSI" NISU OTKAZALI TURNEJU (VIDEO)

Otkazivanje turneje benda "Gans end rouzis" (Guns N' Roses), na "Tviter" (Twitter) profilu frontmena Eksela Rouza (Axl Rose), koje je uzbunila je fanove poznatog benda diljem svijeta, pokazala se lažnom.

Napis "Svi koncerti "Gans end rouzisa" su otkazani. Oko povrćaja novca za kupljene ulaznice kontaktirajte organizatore koncerata", što je napisao nepoznati šaljivdžija u pevače popularnog bnda na stranici "Tviter" nema >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << veze sa stvarnim stanjem.

Fanovima širom gradova u kojima će "Gansi" nastupiti na zakazanoj turneji bend poručuje da dolaze jači nego ikad.

Iako je zabrinutost sasvim razumljiva jer se ipak radi o jednom od najpopularnijih rok bendova na svetu, mesta za paniku nema jer se turneja pa i koncert u Beogradu održava prema rasporedu - dakle  23.septembar Beogradska arena!

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.