Funkcioner DS-a preti predsedniku Srbije: Samo mrtvi Vučići su dobri Vučići

Izvor: Večernje novosti, 19.Jan.2020, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Funkcioner DS-a preti predsedniku Srbije: "Samo mrtvi Vučići su dobri Vučići"

Bivši član Veća u Opštini Vračar i funkcioner DS-a na svom Tviter nalogu ostavio je monstruozan komentar da su mrtvi Vučić dobri Vučići Bivši član Veća u Opštini Vračar i funkcioner DS-a na svom Tviter nalogu ostavio je monstruozan komentar da su mrtvi Vučić dobri Vučići.Tatić je naime, otac predsednika Opštinskog odbora Vračar, Bogdana Tatića, a i sam je bio član Veća i funkcioner DS na ovoj opštini.Tatić je na >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Tviteru napisao skandaloznu poruku:"Haiku za danas: Samo mrtvi vučići su dobri vučići..."Haiku za danas:Sami mrtvi vučići su dobri vučići..— Slavko TATIC (@SlavkoTatic) January 19, 2020Nakon tvita koji je ranije objavila pa obrisala socioliškinja Vesna Pešić, ovaj najnoviji od strane Tatića, može da se protumači namo na jedan način, kao još jedan poziv na ubistvo predsednika.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

SNS JUŽNOG BANATA: Pozivi na ubistvo predsednika Srbije i njegove porodice imaju patološki osnov

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2020

Srpska napredna stranka u južnom Banatu najoštije je osudila skandaloznu poruku kojom se poziva na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove porodice, a koju je putem društvene mreže tviter uputio Slavko Tatić, član DS sa Vračara...Oni su osudili i činjenicu da nadležni organi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.