Fotografija beogradskog murala Robina Vilijamsa obišla svet

Izvor: NaDlanu.com, 14.Avg.2014, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fotografija beogradskog murala Robina Vilijamsa obišla svet

HUFFINGTON POST, CBS i USA samo su neki od stranih medija koji su preneli vest da je u Beogradu oslikan grafit u čast preminulog glumca.

"Najnoviji dodatak rastućoj kolekciji crteža u čast Robina Vilijamsa pojavio se u sredu u Srbiji. Nepoznati ulični umetnik preko noći je nacrtao grafit lica na zidu ispod Brankovog mosta u Beogradu", piše HuffPost.

Belgrade graffiti artist create this in honor of great actor and a man, Robin Williams. pic.twitter.com/TMi9ob9JjE

— Игор (@igoreurobasket) August 13, 2014

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Fotografija beogradskog murala posvećenog Robinu Vilijamsu obišla svet

Izvor: NaDlanu.com, 14.Avg.2014

HUFFINGTON POST, CBS i USA samo su neki od stranih medija koji su preneli vest da je u Beogradu oslikan grafit u čast preminulog glumca..."Najnoviji dodatak rastućoj kolekciji crteža u čast Robina Vilijamsa pojavio se u sredu u Srbiji. Nepoznati ulični umetnik preko noći je nacrtao grafit lica...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.