Fotkom do istine: Vlade Divac poručio da se ne razvodi!

Izvor: Svet, 06.Avg.2016, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fotkom do istine: Vlade Divac poručio da se ne razvodi!

Povodom napisa u medijima da se bračni par Ana i Vlade Divac razvode, proslavljeni srpski košarkaš obajvio je dve poruke na Tviteru čime je demantovao rastavu.
U prvoj poruci se podrugljivo obratio redakciji koja je prva saopštila vest o njegovom razvodu, a u drugoj je objavio fotografiju sa suprugom.
I tome, izgleda, stavio tačku na ovu priču.
Pozdrav iz #Rio2016
Hvala svima na podršci mojoj porodici. #NapredSrbija @OKSrbije pic.twitter.com/k9lVlThod2
— Vlade Divac (@bgoodvlade) August 5, 2016

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Fotkom do istine: Vlade Divac poručio da se ne razvodi!

Izvor: Scandal.rs, 06.Avg.2016

Povodom napisa u medijima da se bračni par Ana i Vlade Divac razvode, proslavljeni srpski košarkaš obajvio je dve poruke na Tviteru čime je demantovao rastavu...U prvoj poruci se podrugljivo obratio redakciji koja je prva saopštila vest o njegovom razvodu, a u drugoj je objavio fotografiju sa suprugom...I...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.