Farba za kosu izdala Keti Peri

Izvor: Blic, 19.Jun.2011, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farba za kosu izdala Keti Peri

Keti Peri je putem Tvitera obavestila svoje fanove da je pretrpela "epski promašaj" sa farbom za kosu, i da će u narednih nekoliko nedelja njena kosa biti narandžasta.

Izgleda da je pevačici Keti Peri dosadila njena crna kosa, pa je odlučila da se ofarba u drugu boju, ali ishod nije bio onakav kakav je ona zamislila.

"Nisam dobila boju koju sam želela, jer sam tako dugo bila crna. Da bih postigla cilj, moram da nosim narandžastu kosu u naredne tri nedelje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ali to je ok, uskoro ću postići ono što sam zamislila.", otkrila je Keti svojim fanovima putem Tvitera, ali nije želela da kaže koju je boju kose zapravo nameravala da postigne.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.