Fanovi ljuti na Dž.Lo!?

Izvor: Vesti-online.com, 14.Avg.2010, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fanovi ljuti na Dž.Lo!?

Fanovi Dženifer Lopez ljuti su na poznatu pevačicu zbog njenog poslednjeg "posta" na društvenoj mreži ''Twitter''.

Pevačica i glumica Dženifer Lopez postavila je sliku impresivne kolekcije svojih dijamanata na ''Twitter'' uz natpis: "Hmmm....šta da obučem danas?".

U nedelji kada Naomi Kembel odgovara pred Haškim tribunalom zbog krvavih dijamanata, supruga Marka Entonija je na svoj Twitter nalog postavila fotografiju kutije prepune dijamanata, zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << čega se našla na meti fanova.

"Kao da nam je rekla ''nosite se'' se ovom slikom ili nam lupila šamar!", samo je jedan od postova fanova pevačice. Drugi su isticali činjenicu da bi pevačica samo sa tom kutijom "mogla da nahrani jednu naciju".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.