Fanovi besni: Dejvid Linč odlazi sa Tvin Piksa!

Izvor: Prva.rs, 07.Apr.2015, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fanovi besni: Dejvid Linč odlazi sa "Tvin Piksa"!

I ako bude nastavka Tvin Piksa, kako sada stvari stoje, njega neće potpisati autor i reditelj Dejvid Linč. On se povodom toga oglasio na svom Tviteru:
„Nisam postigao dogovor sa televizijom Showtime. Nakon jedne godine i četiri meseca pregovaranja, napuštam projekat zato što su mi ponuđena nedovoljna finansijska sredstva za scenario kakav sam želeo da sprovedem u delo. Ovog vikenda sam počeo da obaveštavam glumce da neću >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << režirati nastavak. Uprkos tome, nastavak serije će možda ipak biti snimljen i emitovan na Showtime. Volim svet „Tvin Piksa" i žao mi je što nije postignut dogovor."
Oglasila se i televizija “Showtime” čiji producenti ne prihvataju Linčovo "ne": Žao nam je zbog njegove izjave, mislili smo da svi izgaramo za novim epizodama. Nadamo se da ćemo postići dogovor s autorima serije Dejvidom Linčom i Markom Frostom".

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

„Tvin Piks“ bez Dejvida Linča

Izvor: Politika, 07.Apr.2015

Nastavak popularne televizijske serije „Tvin Piks“ doveden je u pitanje pošto je Dejvid Linč odlučio da napusti projekat. On je na Tviteru napisao da mu je budžet mnogo manji od predviđenog i da sa tim ne može da ostvari ono što je zamislio...Ipak, on smatra da će nastavak serije možda ipak...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.