Emina Jahović – Sandal: Odluka o ukidanju Tvitera u Turskoj je kršenje ljudskih prava!

Izvor: Prva.rs, 25.Mar.2014, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emina Jahović – Sandal: Odluka o ukidanju Tvitera u Turskoj je kršenje ljudskih prava!

Iako se trenutno nalazi u Srbiji, pop zvezdu Eminu Jahović – Sandal veoma je pogodila odluka turskog premijera Redžepa Tajipa Erdogana o ukidanju društvene mreže Twitter u Turskoj.
"Ta odluka je katastrofalna i smatram je kršenjem ljudskih prava. Još ne znam kakve su reakcije u Turskoj tim povodom jer sam za ukidanje Tvitera čula tek po sletanju u Beograd. To je politička odluka, ja se u politiku ne mešam, ali se naravno ne slažem sa tim. Mustafa i ja ćemo se ubuduće >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << preorijentisati na komunikaciju sa fanovima putem Facebooka", rekla je Emina za današnji Ekskluziv koji se emituje, na programu TV Prva, od 18h.
 
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Šta li će ona sada! Emina Jahović o ukidanju Tvitera u Turskoj: To je ukidanje ljudskih prava i jako je čudno

Izvor: Blic, 25.Mar.2014

Pevačica Emina Jahović nedavno je tokom jednog svog nastupa za ekipu "Ekskluziv" komentarisala želju Turskog premijera o ukidanju Tvitera u zemlji u kojoj i sama pevačica živi...- Katastrofalno. Ne znam šta da kažem povodom toga. To je meni ukidanje ljudskih prava i jako je čudno ali dobro. To...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.