Em gola, em puši: Najveći atribut Kim Kardašijan ponovo preti da sruši internet

Izvor: Blic, 03.Feb.2015, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Em gola, em puši: Najveći atribut Kim Kardašijan ponovo preti da sruši internet

Kim Kardašijan je već jednom izazvala pomamu svojom golotinjom, ali ovoga puta je odlučila da ode korak dalje.

Početkom novembra 2014. Kim Kardašijan je potpuno gola pozirala je za časopis "Paper". Njena zadnjica je tada "srušila" internet i o tome se pričalo nedeljama.

Nakon pomame koju je tada izazvala pozadina Kim Kardašian (34), starleta je ponovno pokazala svoj najveći atribut.

SNEAK PEAK: Kim Kardashian West styled in Prada by Katie Grand for >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << LOVE Magazine. Photo by Steven Klein #BOOM pic.twitter.com/u4E2YcYzxa

Bujna Kim guzu je ovog puta ogolila za časopis "Love".

Pozirala je u crnoj jaknici sa cigaretom u ustima. Bez odeće na donjem delu tela, ima samo štikle i kratke čarape, sagnula se i desnu nogu podigla na kutiju ispred sebe.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Em gola, em puši: Kim Kardašijan ponovo ruši internet

Izvor: Vesti-online.com, 03.Feb.2015

Kim Kardašijan je već jednom izazvala pomamu svojom golotinjom, ali ovoga puta je odlučila da ode korak dalje...HOW did I end up there?Oh my god. By the way it did not leak. It was posted by an insider on instagram who got a copy pic.twitter.com/bgApmwC9w0— KKW (@MolestMeKardash) February 2, 2015..Početkom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Kim Kardašijan ponovo »ruši« internet

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Feb.2015

Starleta Kim Kardašijan (34) ponovo je pokazala svoj najveći adut nakon pomame koju je i ranije izazivala njena pozadina...Ovaj put bujna Kim stražnjicu jeogolila za magazin "Love"...Kim je pozirala u crnoj jaknici s cigaretom u ustima, a bez odjeće na donjem dijelu tijela, prenosi Avaz.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.