Eksplozije u Lionu: Na snimcima vatra i gust dim VIDEO

Izvor: B92, 17.Jan.2019, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozije u Lionu: Na snimcima vatra i gust dim VIDEO

Lion -- Nekoliko eksplozija odjeknulo na univerzitetu u francuskom gradu Lionu, javlja Raša tudej, pozivajući se na lokalne medije. Na snimcima eksplozija, vatra i dim.

Vatra je buknulana krovu, na jednoj od terasa zgradde u okvoiru studentskog kapusa. Trenutno je pod kontrolom vatrogasaca, saopštila je uprava univerziteta putem Tvitera.

U tom saopštenju se dodaje da je ona izbil au delu kampusa u kom se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vrši rekonstrukcija krova na jednoj zgradi.

Prema nepotvrđenim informacijama, uzrok eksplozija koje su izazvale požar je najverovatnije gas.

Tri osobe zadobile su tom prilikom lakše povrede.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Od eksplozije u Lyonu ozlijeđene tri osobe

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Jan.2019

Najmanje tri osobe zadobile su lakše povrede usljed snažne eksplozije u univerzitetskom kampusu u francuskom gradu Lyonu (Lion). Univerzitet je saopštio da je do eksplozije došlo u vrijeme izvođenja građevinskih radova i da se radi o nesretnom slučaju. Incident se dogodio u mjestu Villeurbanne...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.