Izvor: Domino Magazin, 03.Dec.2019, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džokerov ćale živi u Krnjači

Možda sve već pogledali film Džoker? E pa njegov ćale živi u Krnjači bez mnogo drame. Prvo se na Twitteru pojavila slika iz autobusa sa komentarom da je Džokerov otac iz Krnjače. Ali onda je neko ustanovio da je to Đura Nišević, moler iz Krnaječ. Čovek je jednostavno išao na posao. Nije mu se baš […] The post Džokerov ćale živi u Krnjači appeared first on Domino.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Moler iz Krnjače je isti Džoker: Traže mi autogram

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Dec.2019

Na društvenim mrežama se pojavila fotografija koja liči na scenu iz popularnog filma „Džoker“ uz šaljiv komentar da je na fotografiji Džokerov otac iz Krnjače. Međutim, riječ je o Đuri moleru koji se prvo ljutio kada je saznao da je popularan, ali je kasnije priznao da postoje ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.