Džimi Karter u bolnici zbog operacije

Izvor: RTS, 12.Nov.2019, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džimi Karter u bolnici zbog operacije

Bivši američki predsednik Džimi Karter primljen je u bolnicu u Atlanti zbog operacije koja bi trebalo da smanji pritisak na njegov mozak, objavio je na Tviteru centar "Karter".
Pritisak su izazvale povrede koje je zadobio prilikom nedavnih padova, javlja Si-En-En.

Karter je tokom prošlog meseca dva puta primljen u bolnicu, posle padova u svojoj kući u Džordžiji. Kada je prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << put pao, udario je čelom u oštru ivicu i dobio rasekotinu koja je ušivena sa 14 kopči, dok je posle drugog pada zadobio manji prelom kuka.
Najstariji živi američki predsednik se uspešno oporavio od tumora na mozgu i na jetri.
Džimi Karter je proslavio 95. rođendan 1. oktobra, čime je postao najstariji živi predsednik Sjedinjenih Država, što je donedavno bio Džordž Buš stariji, koji je u 94. godini umro krajem prošle godine.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.