Džastin Biber: Sve je to reklama…

Izvor: Mondo, 13.Okt.2012, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džastin Biber: Sve je to reklama…

Mladi pevač priznao da je napravio "frku" oko krađe kompjutera samo da bi promovisao novi spot.

Pre nekoliko dana, Biber je na svom Twitter nalogu objavio da su njemu i njegovom menadžeru ukradeni kompjuter i kamera na kojima je bilo "mnoštvo privatnih snimaka".

Biber je napisao da je grozno kada ljudi ne poštuju tuđu privatnost, svetski mediji pitali su se da li se među ličnim snimcima nalazi nešto "sočno", ali sve je to bila samo reklama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Mladi kanadski pevač zapravo je ovako najavio novi spot za duet sa Niki Minaž, pesmu po imenu "Beauty and a beat". Spot je sam režirao, a snimljen je da izgleda kao da je napravljen od Džastinovih privatnih snimaka.



(MONDO)
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Džastin Biber: Sve je to reklama…

Izvor: Poznati.info, 13.Okt.2012

Mladi pevač priznao da je napravio “frku” oko krađe kompjutera samo da bi promovisao novi spot...Pre nekoliko dana, Biber je na svom Twitter nalogu objavio da su njemu i njegovom menadžeruukradeni kompjuter i kamera na kojima je bilo “mnoštvo privatnih snimaka”...Biber je napisao da je grozno...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.