Durent i Perkins u raspravi: Kukavice, beskorisni centru

Izvor: RTS, 11.Jan.2020, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Durent i Perkins u raspravi: Kukavice, beskorisni centru

Nekadašnji saigrači u redovima Oklahoma Siti tandera Kevin Durent i Kendrik Perkins učestvovali su u raspravi na Tviteru, u kojoj su razmenili nekoliko uvreda.
Uzrok rasprave bio je Rasel Vestbruk, tačnije njegov povratak u "Česapejk arenu", gde je kao član Hjustona igrao protiv svoje bivše ekipe Oklahome.
Perkins je na društvenoj mreži >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Tviter napisao da "veruje da je Rasel Vestvruk najbolji igrač koji je nosio Oklahomin dres", nazvavši ga "Mister Tander".
Američki novinar Majk Damiko nadovezao se rekavši da "je Vestbruk možda igrač sa najboljom karijerom u Oklahomi, ali ne i najbolji igrač koji je nosio njihov dres", aludirajući na Durenta.
Vrlo brzo otišlo se ka poređenju Vestbrukovih i Durentovih uspeha u Oklahomi, da bi se potom i sam Durent uključio u raspravu.
"Naš startni centar Kendrik Perkins beležio je u proseku dva poena i tri skoka u plejof seriji u kojoj smo izbačeni u drugoj rundi. Sjajne partije šampione", napisao je Durent.
Perkins je odgovorio sa: "Dečko, učinio si najkukavičkiji potez u istoriji NBA lige, pridružio se ekipi protiv koje si sezonu ranije izgubio 3-1 prednost u finalu konferencije. Pokazao si srce šampiona", aludirajući na Durentovu odluku da iz Oklahome pređe u Golden Stejt.
U nastavku rasprave Durent je rekao Perkinsu da je "trebalo da radi na svojim sposobnostima", a u suprotnom smeru izrečeno je da se KD "ne oseća kao šampion, jer ne može noću da spava, znajući da je kukavički osvojio NBA titulu".
Durent je nakon dve uzastopne titule sa Golden Stejtom, poražen u NBA finalu od ekipe Toronta, nakon čega je prešao u redove Brukin netsa.
Perkins se penzionisao pre dve sezone, a sada radi kao stručni konsultant na brojnim televizijskim mrežama. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.