Dunja Ilić se seli iz Srbije

Izvor: Poznati.info, 27.Okt.2012, 02:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dunja Ilić se seli iz Srbije

Do nedavno ova mlada pevačica svakodnevno je punila novinske stupce ali sada je rešila da preduzme drastičan korak

Dvadesetjednogodišnja pevačica Dunja Ilić u proteklih nekoliko meseci bila je u žiži domaće javnosti, delimično zbog svog slobodnog ponašanja i poroka, a delimično zbog poslovnih uspeha. Ipak, čini se da je mlada pevačica porocima i problematičnom ponašanju rekla zbogom. Ona je prestala da pije, puši i luduje! Slabo se oglašava i na društvenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << mreži Twitter, gde je inače izuzetno aktivna, a od momenta preseljenja u drugi grad i drugu državu objavila je samo jednu fotografiju, i to vrlo običnu. Jedino što smo primetili jeste da nije više plava, već je opet je prešla u tabor brineta. Možda vam je čudno što je sve tako mirno, jer smo navikli da je kod nje uvek neki haos, ali tako je.

- Dunja se pre skoro dva meseca preselila u Sarajevo i tamo je pronašla sebe. Prestala je da pije alkohol, ostavila cigarete i jako retko izlazi u provod. Vreme uglavnom provodi sa svojim prijateljima i vodi jedan potpuno miran život. Okrenula se veri i unutrašnjim vrednostima i veruje da joj je to donelo mir koji joj je bio preko potreban – otkriva izvor blizak pevačici, a zatim dodaje da ona vredno radi na novom, trećem po redu, albumu.

- Kampanja koja će pratiti album će biti daleko smirenija od onoga na šta smo navikli kada je ona u pitanju, jer Dunja smatra da je neke stvari ipak prerasla – zaklučuje izvor.

Dunja je potvrdila informacije, ali nije bila previše pričljiva.

- Istina je da sam se preselila u Sarajevo i ta promena mi izuzetno prija. Tačno je da sam prestala da pijem alkohol, da pušim i da izlazim. Kako provodim vreme i šta mi je pomoglo da pronađem svoj unutrašnji mir je ipak moja intima i ne bih to mnogo komentarisala – rekla je ona, a na pitanje da li je na ovu promenu u ponašanju uticao neki muškarac u njenom životu, kao i da li će nove pesme biti posvećene nekome, ona odgovara:

- Stabilna sam i zadovoljna. Moja muzika uvek ima veze sa mojim privatnim životom i raspoloženjem – rekla je kroz zagonetni smeh.

Izvor: Opera-17.com  / Puls

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.