“Družiš se s likom, braća ste, a onda saznaš da je prebio ženu i dete i da je monstrum od čoveka”

Izvor: Luftika.rs, 29.Sep.2022, 10:44

“Družiš se s likom, braća ste, a onda saznaš da je prebio ženu i dete i da je monstrum od čoveka”

– Smeješ se zajea*vaš sa osobom pričate i pokazujete jedno drugom da ste braća i onda jednog dana saznaš da je lik sve što mrziš kod osoba i protiv čega se boriš da zaštitiš svoje sestre drugarice i svaku drugu devojku ovog sveta – ovim rečima jedan korisnik Tvitera počeo je priču o fizičkom nasilju koje je pretrpela sestra naše poznate Tiktokerke Une Kablar, koja je ranije danas objavila detalje ovog zločina.
Prntscreen/Twitter/јузер нејм пт.3@frinudz Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << tvrdi, nasilje su pretrpeli od strane sestrinog muža, koji je takođe navodno pretio da će joj oduzeti starateljstvo nad detetom ako se razvede od njega, piše Kurir.
– Blejiš piješ bezbroj piva muvaš devojke i onda dobiješ info da je prebio ženu i dete i da je monstrum od čoveka. Jezivo koliko čovek može pogrešiti u proceni i koliko neko može sakriti svoje pravo lice – napisao je on na Tviteru, gde je objavio fotografiju sa D.H., kog je žena prijavila zbog nasilja nad njom i njihovom dvomesečnom ćerkicom.
On je dodao da, nažalost, živimo u svetu gde svaki dan moraš sve više da se čuvaš paziš i strahuješ pogotovo ako si žena.
– I sutra kao treba da pustim svoju majku sestre ili drugarice na ulicu same i da strahujem da li će bezbedno doći kući e pa je*em ti seme u kakvom svetu mi živimo – dodao je.
Posle nasilja koje je pretrpela, nesrećna devojka je otišla u Hitnu pomoć.
Tamo su joj snimali vrat, grudni koš, glavu, pluća, nakon čega je podnela je i krivičnu prijavu policiji.
Kako prenose mediji, od izvora upućenog u slučaj, lekari su mladoj ženi konstatovali lake telesne povrede na lekarskom pregledu i rečeno joj je da danas s povrednom listom dođe u policijsku stanicu gde je ustanovljeno da postoji neposredna opasnost od nasilja.
Mužu su odmah potom izrečene obe hitne mere u narednih 48 sati – zabrana prilaska i komuniciranja.
Inače, muž (23) nema krivični dosije niti istoriju nasilja u porodici. Par ima bebu kod kuće, zbog čega je obavešten i Centar za socijalni rad.
Sestra poznate srpske tiktokerke žrtva stravičnog nasilja, muž pretukao nju i bebu (VIDEO)

Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.