Društvene mreže: Bolno je biti vlasnik Tvitera, kaže Ilon Mask za BBC

Izvor: B92, 12.Apr.2023, 10:18

Društvene mreže: "Bolno je biti vlasnik Tvitera", kaže Ilon Mask za BBC

U intervjuu za BBC, jedan od najbogatijih ljudi na svetu kaže da mu iskustvo upravljanja Tviterom nije pričinilo zadovoljstvo i da bi prodao kompšaniju ako naiđe pravi kupac.

Vlasnik Tvitera Ilon Mask kaže za BBC da je upravljanje kompanijom "prilično bolno", uporedivši je sa vožnjom na ringišpilu (rolerkosteru).

U intervjuu BBC-ju, multimilijarderski preduzetnik je rekao i da bi prodao kompaniju kada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bi naišao pravi kupac.

Mask, koji vodi i proizvođača automobila Teslu i raketnu kompaniju SpejsIks, kupio je Tviter za 44 milijarde dolara u oktobru 2022.

Upitan da li se kaje zbog kupovine Tvitera, Mask je odgovorio da je "nivo bola izuzetno visok", ali i da "nije dosadno, već prilično uzbudljivo."

"Zaista je stresno u poslednjih nekoliko meseci", dodao je on, ali je rekao da i dalje smatra da je kupovina kompanije prava stvar.

Rekao je da stvari idu "razumno dobro", navodeći da je korišćenje platforme povećano i da "radi".

Opterećenost poslom znači da "ponekad spavam u kancelariji", rekao je on i dodao da ima kauč u biblioteci "u koje niko ne zalazi".

Pratite nas na Fejsbuku, Tviteru i Vajberu. Ako imate predlog teme za nas, javite se na bbcnasrpskom@bbc.co.uk

Izvor: BBC News na srpskom

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Društvene mreže: „Bolno je biti vlasnik Tvitera“, kaže Ilon Mask za BBC

Izvor: Danas, 12.Apr.2023

BBCIlon Mask i novinar BBC-ja Džejms Klejton Vlasnik Tvitera Ilon Mask kaže za BBC da je upravljanje kompanijom „prilično bolno“, uporedivši je sa vožnjom na ringišpilu (rolerkosteru). U intervjuu BBC-ju, multimilijarderski preduzetnik je rekao i da bi prodao kompaniju kada bi naišao pravi...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.