Izvor: Vesti-online.com, 24.Feb.2019, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama na letu za Dubai: Ubijen muškarac koji je pokušao otmicu aviona

Pripadnici specijalnih snaga Bangladeša ubili su danas muškarca koji je navodno pokušao da upadne u pilotsku kabinu aviona kompanije "Biman Bangladeš Erlajns" na letu od Dake do Dubaija, zbog čega je pilot izveo prinudno sletanje u Čitagongu, rekli su zvaničnici.

#BREAKING Dubai-bound 'Biman #Bangladesh Airlines' plane has made an emergency landing in #Chittagong following a hijacking attempt, reports local media pic. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << twitter.com/NITI7oApl8— Arafatul Islam (@arafatul) 24. фебруар 2019.

Navodni otmičar je rekao pilotu da ima ličnih problema sa suprugom i da želi da razgovara s premijerom Bangladeša, prenosi Rojters.

"Pokušali smo da ga uhapsimo ili nateramo da se preda, ali je on odbio i mi smo ga ubili", rekao je general-major Motijur Rahman.

Pre ulaska specijalaca u avion, svih 142 putnika i većina članova posade bezbedno su izašli iz aviona. Napadač je zadržao samo jednog člana posade kao taoca. Identitet napadača još nije poznat.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UBIJEN OTMIČAR AVIONA: Za taoca uzeo člana posade! Pokušao da otme avion zbog problema sa ženom! (FOTO)

Izvor: Kurir, 24.Feb.2019

Pripadnici specijalnih snaga Bangladeša ubili su danas muškarca koji je navodno pokušao da upadne u pilotsku kabinu aviona kompanije "Birman Bangladeš Erlajns" na letu od Dake do Dubaija, zbog čega je pilot izveo prinudno sletanje u Čitagongu, rekli su zvaničnici.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.