Doviciozo trijumfovao na Velikoj nagradi San Marina

Izvor: BKTV News, 09.Sep.2018, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doviciozo trijumfovao na Velikoj nagradi San Marina

Italijan fantastičnom vožnjom slavio u Mizanu

Andrea Doviciozo došao je do prvog mesta posle nekoliko krugova, od tada je samo povećavao razliku i nije dao ni promil šanse rivalima da dođu do pobede. Drugo mesto osvojio je Mark Markez, ali zahvaljujući Lorencu, koji je padom sa motora u pretposlednjem krugu ostao bez 20 bodova i nije iskoristio dobre kvalifikacije. Na postolju je završio i Kal Kračlou.

#MotoGP RACE ?@AndreaDovizioso is untouchable! He storms >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << to Ducati's first win in Misano in 11 years! ?@marcmarquez93 takes second ahead of @calcrutchlow in third#SanMarinoGP pic.twitter.com/jUP1MBcopp

Markez i dalje ubedljivo vodi u generalnom plasmanu sa 221 bodom, ispred Dovicioza koji ima 154, Rosija (151) i tragičara dana Lorenca (130).

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Doviciozo pokorio Mizano, veliki kiks Lorenca!

Izvor: AutoBlog, 09.Sep.2018

Vozač Dukatija Andrea Doviciozo doneo je svom timu prvi trijumf na Velikoj nagradi San Marina i Riminija posle 11 godina, pošto je slavio na 13. trci Moto GP šampionata. Doviciozo je na stazi „Marko Simončeli“ ostvario treću pobedu ove sezone, a 20. u karijeri. I to je učinio pobedivši za...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.