Dolazak DFC u Beograd je važan trenutak za Srbiju Predsednik Vučić se putem Tvitera zahvalio američkoj delegaciji (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2020, 19:11

"Dolazak DFC u Beograd je važan trenutak za Srbiju" Predsednik Vučić se putem Tvitera zahvalio američkoj delegaciji (FOTO)

U Beogradu je danas potpisana Zajednica izjava kojom je ozvaničeno otvaranje regionalne kancelarije DFC u Beogradu

Predsednik Srbije Aleksanadr Vučić izjavio je da je dolazak Američke razvojne agencije (DFC) važan trenutak za Srbiju jer, kako je rekao, gde god da je DFC postoji prosperitetna budućnost.

"Dolazak DFC u Beograd je važan trenutak za Srbiju. Gde god se nalazi DFC, postoji prosperitetna budućnost, a ovo je sjajan signal za takvu zemlju i takav region. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ponosni smo što se njihova kancelarija otvara u Beogradu", napisao je Vučić na Tviteru.

.

Поносни смо што се у Београду отвара канцеларија @DFCgov. Велико хвала @RichardGrenell и @AdamUSDFC. Посебно желим да се захвалим председнику @realDonaldTrump @POTUS који је желео да саслуша и нас, и који је желео да покаже и поштовање за грађане Србије. https://t.co/HuklwiQ3jJ

— Александар Вучић (@avucic) September 22, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.