Izvor: Blic, 19.Jun.2021, 23:15

Dok u Čačku bukti požar u krugu fabrike "Sloboda", a građani sa strepnjom čekaju nove vesti, na Tviteru se širi DIRLJIV APEL ZA POMOĆ (FOTO)

Dok prestravljeni građani Čačka čekaju nove informacije u skloništu, posebno oni koji žive nedaleko od fabrike "Sloboda" u kojoj su večeras odjeknule nove eksplozije, društvenim mrežama šire se apeli za pomoć.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DIRLJIV APEL NA TVITERU DOK U ČAČKU SVE U KRUGU FABRIKE GORI: Građani nude medicinsku pomoć dok čekaju nove vesti o povređenima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2021

U toku je evakuacija stanovništva koji živi u okolini fabrike u Čačku..Dok prestravljeni građani Čačka čekaju nove informacije u skloništu, posebno oni koji žive nedaleko od fabrike "Sloboda" u kojoj su večeras odjeknule nove eksplozije, društvenim mrežama šire se apeli za pomoć...Da naš...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.