Đurić sa inauguracije: Čast mi je da predstavljam Srbiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jan.2021, 19:00

Đurić sa inauguracije: Čast mi je da predstavljam Srbiju

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić poručio je danas na Tviteru da mu je čast da predstavlja Srbiju i prisustvuje inauguraciji novog predsednika SAD Džozefa Bajdena.

"Uzbuđenje raste! Čast mi je da predstavljam Srbiju sa mojom suprugom Andrijanom i prisustvujem inauguraciji 2021", naveo je Đurić na engleskom jeziku na Tviteru i uz to objavio sličice >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa zastavama Srbije i SAD, kao i sa brojem 46, aludirajući na to što će Bajden položiti zakletvu za 46. predsednika SAD.

Đurić je objavio i fotografije sa svojom suprugom ispred zgrade Kongresa, na kojima oboje nose maske, a na Đurićevoj se vide grb Srbije i zastave Srbije i SAD.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.