ĐIRO DITALIJA: Etapa pobeda za Bernala (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2021, 21:48

ĐIRO D'ITALIJA: Etapa pobeda za Bernala (FOTO)

Kolumbijac preuzeo roze majicu za vođstvo u generalnom plasmanu.

Vozač ekipe Ineos Egan Bernal Gomes trijumfovao je na devetoj etapi Điro d'Italije od Kastel Di Sangra do Kampo Felićea u dužini od 158 kilometara. Kolumbijac je etapu završio za 4:08:23 časova.

Drugo mesto je zauzeo Italijan iz Trek Segafreda Đulijo Čikone sa sedam sekundi zaostatka, dok je do treće pozicije došao Rus Aleksandr Vlasov iz Astane koji je imao isti zaostatak kao i Čikone.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />🇨🇴 @Eganbernal es nueva Maglia Rosa!

🇨🇴 @Eganbernal è la nuova Maglia Rosa!#Giro pic.twitter.com/THE9RSHFLm

— Giro d'Italia (@giroditalia) May 16, 2021

Deveta etapa donela je i promenu u generalnom plasamnau, pošto je upravo Bernal Gomes preuzeo ružičastu majicu i prvu poziciju sa vremenom 35:19:22 časova. Na drugom mestu je Belgijanac Remko Evenpul iz Kvik Stepa sa 15 sekundi zaostatka, dok je treći Aleksandr Valsov sa 21 sekundom slabijim vremenom. Sutra je ne programu 10. etapa od Lakvile do Folinja u dužini od 139 kilometara.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.