ĐAVO JE ŽIV: Luka Jović na naslovnoj strani Gazete, pljušte pohvale sa svih strana

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2023, 11:02

ĐAVO JE ŽIV: Luka Jović na naslovnoj strani Gazete, pljušte pohvale sa svih strana

Gol posle šest meseci za prvenac u dresu Milana.

Samo jedna utakmica, jedan gol i jedna asistencija bili su dovoljno da se Luka Jović vrati na zvezdane staze, da svi pričaju i pišu o njemu, da se nađe na naslovnoj strani prestižne "Gazete delo sport".

Italijani su Srbinu posvetili naslovnu stranu nakon što je Luka Jović postigao gol i upisao asistenciju u pobedi nad Frozinoneom (3:1) i bio najzaslužniji za trijumf Milana.

La #primapagina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << della Gazzetta di oggi

IL DIAVOLO E' VIVO pic.twitter.com/6yeQ8Q5gwD

— La Gazzetta dello Sport (@Gazzetta_it) December 3, 2023

"Đavo je živ“, piše Gazeta posle spektakularne partije srpskog reprezntativca u desetom ovosezonskom meču u dresu Milana.  Luka Jović je baš dugo čekao na to da zatrese mrežu, jer ovo mu je prvi klupski pogodak nakon 190 dana, što je više od šest meseci.

Luka Jovic vs Frosinone💥

1 goal

1 assist

2/2 dribbles completed

2 key passes

1 big chance created

6/9 duels won pic.twitter.com/sNwpG5KAjC

— 🦅 (@nemaccer) December 4, 2023

Oglasio se i trener fudbalera Milana Stefano Pioli, kaže da srpski fudbaler poseduje veliki kvalitet.

- I dalje mislim da Jović ima veliki kvalitet. Na mnogo je boljem fizičkom nivou sad nego što je to bio slučaj prošlog meseca ili pre 90 dana. Znamo da je imao probleme na startu sezone. Pokušavam da ga ohrabrim svakog dana. Ima kvalitet za velika dela, zato mora više i mora od sebe da traži više. Sa Žiruom ili bez njega.. Nadam se da će mu gol i asistencija dati potrebno samopouzdanje. On je neko ko može da nam ponudi određena rešenja, zna kako da postigne gol. On je kompletan napadač. Najvažnije je da se sada fizički oseća bolje. Na početku sezone imao svojih problema, sada je bolje - rekao je Pioli, a prenosi Gazeta delo Sport.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.