Defanzivac najavio da napušta Bajern?

Izvor: Sportske.net, 22.Dec.2016, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Defanzivac najavio da napušta Bajern?

Ekipa minhenskog Bajerna će najverovatnije u narednom prelaznom roku ostati bez jednog defanzivca.

Bajern je danas savladao jednu od najboljih ekipa ove sezone u Bundesligi i svima dokazao da je i dalje najbolji u Nemačkoj, više o pobedi "Bavaraca" nad Lajpcigom OVDE.

Ipak, uoči susreta se pojavila jedna informacija koja je raszužila mnoge pristalice aktuelnog prvaka Nemačke.

Naime, na "Tviteru" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je osvanula fotografija Holgera Batštubera sa terena prepune "Alijanc Arene".

Fudbaler ju je objavio, a u naslovu je napisao "DANKE" što u prevodu znači "hvala".

Sudeći po reakciji navijača, logičan zaključak je da se na ovaj način nemački defanzivac, koji je propustio veliki broj utakmica u prethodne tri sezone zbog konstantnih problema sa povredama, oprostio od navijača minhenskog kluba.

Bajern je ovo poslednja utakmica ove godine, Batštuber je verovatno i poslednji put kao igrač ovog kluba izašao na teren "Alijanc Arene".

Gde će defanzivac Bajerna koji je ove sezone odigrao svega 118 minuta u dresu "Bavaraca" nastaviti karijeru, još uvek nije poznato.

DANKE pic.twitter.com/WXq7FkX1UI

— Holger Badstuber (@Badstuber) 21. децембар 2016.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.