Danilo Vučić poslao važnu poruku ocu u bitnom trenutku! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 22:12

Danilo Vučić poslao važnu poruku ocu u bitnom trenutku! (FOTO)

Sin predsednika Srbije Aleksandra Vuičića, Danilo, poslao je bitnu i snažnu poruku svom ocu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovo se našao na meti napada, kada su ekstremisti na tviteru pisali da je potražio pomoć na VMA, a koji takođe otvoreno priželjukuju njegovu smrt.

Podršku predsedniku Srbije pružio je sin Danilo.

- Tata, da si mi živ i zdrav. I grobovi naši boriće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se s njima! - poručio je Danilo.

Ovo nije prvi put da je predsednik Srbije meta jezivih napada i pretnji, ali oni postaju sve direktniji, i to u vremenima kada se Vučić suočava sa sve većim pritiscima, kako zbog pitanja Kosova i Metohije, gde od čvrstog stava ne odstupa ni za pedalj, tako i zbog neuvođenja sankcija Rusiji. Pritisci dolaze gotovo sa svih strana, a stravične pretnje iz Srbije, od beskrupuloznih političkih neistomišljenika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.