DS: Zloupotreba prepiske na Tviteru

Izvor: B92, 04.Feb.2011, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Zloupotreba prepiske na Tviteru

Beograd -- Povodom napisa u pojedinim medijima da je ministar Oliver Dulić bio meta prozivki u DS, čiji je član, u DS kažu da to ne predstavlja zvanični stav stranke.

Beogradska štampa piše da su Olivera Dulića poslednjih dana prozivali iz Demokratske stranke, čiji je član, i to na zvaničnom Tviter nalogu demokrata.

"Čini mi se da je prepiska na jednoj društvenoj mreži zloupotrebljena i izvučena iz konteksta i protumačena kao nekakav stranački stav o ministru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Duliću", kaže za B92 potpredsednica DS Jelena Trivan.

"Istina je da je principijelan stav DS nepromenjen: da svako mora da snosi zakonsku i moralnu odgovornost za ono što je učinio, ali se sudovi ne donose bez analize i dokaza”, rekla je ona.

"Ministar (ekologije i prostornog planiranja Oliver) Dulić se našao na meti mnogih kada je započeo da uvodi red u oblast gde postoje veliki finansijski interesi, kao i mnogi drugi koji su to probali u drugim oblastima. Sve to treba imati u vidu kada se donosi zaključak o nečijem radu i rezultatima, a DS podržava svaki napor da se utvrdi odgovornost i istina”, zaključila je potpredsednica Demokratske stranke Jelena Trivan.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.