DOBRO JE DA NISU UHAPŠENE U KATARU: Devojke fudbalera pijane napravile niz skandala (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2022, 15:24

DOBRO JE DA NISU UHAPŠENE U KATARU: Devojke fudbalera pijane napravile niz skandala (VIDEO)

Nisu se ni fudbaleri proslavili.

Fudbalska reprezentacija Velsa je eliminisana sa Mundijala, ali njihovo učešće će ostati upamćeno po ludim žurkama koje su organizovale lepše polovine igrača.

One su tokom takmičenja vreme uglavnom provodile uz alkohol i kupanje u bazenu.

V

Welsh WAGs party in Qatar, with fun-loving group putting England's wives and girlfriends to shame (but their cartwheel skills need improving!)

======https://t.co/v9ZQaJbt7B >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pic.twitter.com/RzWCGD8O5e

— Επικαιρότητα - V - News (@triantafyllidi2) November 29, 2022

Sestra Harija Vilsona Eni Vilson je snimljena kako pada dok pijana pokušava da izvede "zvezdu", dok je verenica Krisa Mefama Džodi Frensis snimljena kako "na eks" ispija vodku pravo iz boce! Na žurki je bilo čak 19 lepotica, od kojih su viđene i devojka Denija Vorda Rebeka Nejlor, verenica Meta Smita Emili, kao i devojka Nika Vilijamsa Nikol Hagan.

Mogu samo da budu srećne jer nisu uhapšene zbog svega ovoga, a budući da se igralo u kataru to je vrlo lako moglo da se desi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.