DISCIPLINOVANJE NEPOSLUŠNIH: Stilistkinja Jelena Maćić izložena torturi

Izvor: NaDlanu.com, 02.Feb.2016, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DISCIPLINOVANJE NEPOSLUŠNIH: Stilistkinja Jelena Maćić izložena torturi

Policija je pretresla stan stilistkinje i šminkerke Jelene Maćić i tom prilikom joj oduzela mobilne telefone, objavio je na društvenim mrežama Ivan Dabetić, Jelenin prijatelj. On tvrdi kako je akcija je usledila nekoliko dana pošto je stilistkinja imala raspravu s jednom osobom na Tviteru.

- Povodom nedavne sporne prepiske na Tviteru između >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Jelene Maćić i nekog bota, koju su mediji inače preneli forsirajući dva dana njen tvit, Jelena je kontaktirala sa mnom i rekla mi da joj je policija pokucala na vrata, pretresla joj stan, zaplenila nekoliko mobilnih telefona i pitala poseduje li oružje. Isto je učinila i u stanu njene majke - napisao je Dabetić i dodao da on pogasio njene profile na društvenim mrežama jer želi da izbegne neprijatnosti.

Podsećamo Jelena je privođena u policiju proleće 2014. tokom vandredog stanja proglašenog zbog poplava jer je, kako je navedeno, širila paniku.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.