DEVOJČICA SA KROFNAMA UJEDINILA PLEMENITE LJUDE: O gestu braće iz Hrvatske bruji region (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 17:09

DEVOJČICA SA KROFNAMA UJEDINILA PLEMENITE LJUDE: O gestu braće iz Hrvatske bruji region (FOTO)

Ukupno je prikupljeno 650 evra koji će biti uplaćeni na račun Zorana Ninkovića

Nina Ninković, "devojčica sa kronama", oduševila je naciju zbog plemenitog postupka, da prodajom krofni zaradi novac za lečenje svog bolesnog oca Zorana.

Ninina priča se proširila i van granica naše države, te su dvojica plemenitih muškaraca iz Hrvatske rešili da joj pomognu.

Ljudiiiiii 🥺🥺🥺🥺❤️❤️❤️ pic. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << twitter.com/dVUtgoi2Hv

— Dragana Prica (@novosadskaprica) July 1, 2023

U mestu Kraljevica kod Rijeke, muškarci su odlučili da prodaju krofne kako bi pomogli porodici Ninković i prikupljena sredstva poslali za lečenje oca Zorana.

Oni su na štandu gde su prodavali krofne, jasno istakli da se donacija prikuplja za Nininog oca, u nadi da kupci ostave sredstva koliko mogu i koliko misle da treba.

Tu su se zadesili i turisti iz Novog Sada koji su sa oduševljenjem prišli i donirali novac, kako se navodi u opisu na društvenim mrežama.

Ukupno je prikupljeno 650 evra koji će biti uplaćeni na račun Zorana Ninkovića.

Ovi humani muškarci su istakli da bi voleli da stupe u kontakt sa Nininom porodicom i da ih pozovu u posetu u Kraljevicu, gde bi bili njihovi gosti kada se Zoran oporavi.

Gest jedanaestogodišnjakinje Nine dirnuo je mnoge, pa je ova devojčica, pomerila granice i ujedinila ljude u dobroti, a najljepše od svega je što je uspela da prikupi značajna sredstva za lečenje svog oca, dok je i Ministarstvo zdravlja izrazilo volju da finansira sve što je potrebno kako bi se Zoran Ninković što prije oporavio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.