Crnogorci i Srbi - dva brata od istog oca i majke

Izvor: B92, 20.Jun.2021, 19:35

"Crnogorci i Srbi - dva brata od istog oca i majke"

Podgorica -- Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić oglasio se na Tviteru povodom usvajanja Rezolucije o genocidu u Srebrenici i poručio da su Srbi i Crnogorci braća.

"Crnogorci i Srbi, dva brata od istog oca i majke, jedan se oseća kao Srbin a drugi kao Crnogorac. Prestanimo da razdvajamo braću i okrenimo se zajedničkoj budućnosti i prosperitetu svih nas", napisao je Krivokapić.

On je naglasio da pre svega treba da budemo ljudi.

"Hoćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da živimo u slozi i blagostanju sa našim sugrađanima, prijateljima i komšijama druge vere i nacije. Budimo prvo ljudi! Vrijeme je da počnemo da pričamo o ekonomiji, o tome kako i gdje da zaposlimo građane i omogućimo svima bolji život. Prošlost nećemo promijeniti ničim, ali sadašnjost i budućnost hoćemo i možemo samo svi zajedno. Za bolji život svih naših građana".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.