Izvor: Blic, 16.Nov.2017, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora prodaje Titovu jahtu "Jadranka" kao suvišnu

Vlada Crne Gore objavila je danas na Tviteru da će nekadašnja Titova jahta "Jadranka" biti ponuđena na prodaju putem javnog oglašavanja, po početnoj ceni od 80.000 evra.

"Nekadašnja Titova jahta 'Jadranka', izgrađena u brodogradilištu u Kraljevici 1977, oglašena je suvišnom za potrebe državnih organa Crne Gore", navodi se u tvitu.

Kako se dodaje, jahta će biti ponuđena na prodaju putem javnog oglašavanja, po početnoj ceni, na osnovu procene veštaka, od 80.000 evra.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Crnogorska vlada prodaje Titovu jahtu ''kao suvišnu''

Izvor: Večernje novosti, 16.Nov.2017

Vlada Crne Gore objavila je danas na Tviteru da će nekadašnja Titova jahta "Jadranka" biti ponuđena na prodaju putem javnog oglašavanja, po početnoj ceni od 80.000 evra PODGORICA - Vlada Crne Gore objavila je danas na Tviteru da će nekadašnja Titova jahta "Jadranka" biti ponuđena...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.