Član brazilske vlade preti Makronu: Zadaviću te

Izvor: RTS, 04.Sep.2019, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Član brazilske vlade preti Makronu: Zadaviću te

Tek što se smirio verbalni rat između brazilskog i francuskog predsednika Žaira Bolsonara i Emanuela Makrona, zvaničnici iz Brazila ponovo potpiruju vatru.
Bivši MMA borac i član brazilske vlade zadužen za turizam Renco Garsija uputio je pretnje Emanuelu Makronu.

U video-snimku objavljenom na Tviteru, Garsija je Makrona >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nazvao "klovnom" i poslao mu poruku "da će ga zadaviti".
"Jedina vatra koja gori je vatra u srcima Brazilaca i srcu našeg predsednika, klovnu. Dođi ovamo, uhvatiću te za vrat, taj pileći vrat. Nećeš me prevariti", rekao je Garsija u poruci upućenoj Makronu, kog u videu naziva "mikron". 
Podsetimo, na nedavno završenom samitu zemalja G-7 brazilski predsednik Žair Bolsonaro uputio je uvrede na račun godina supruge francuskog predsednika, Brižit Makron.
Njegova izjava naišla je na žestoke osude javnosti.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

"Makrone, dođi ovamo. Uhvatiću te za taj pileći vrat"

Izvor: B92, 04.Sep.2019

Novi brazilski ministar turizma Renco Garsija izjavio da je francuski predsednik Makron "klovn" i pretio da će ga uguštiti u video-snimku na Tviteru.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.