Ceo svet priča o krvavoj borbi Konora i Habiba, ALI OVO JE NAJBRUTALNIJI MEČ IKADA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2018, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceo svet priča o krvavoj borbi Konora i Habiba, ALI OVO JE NAJBRUTALNIJI MEČ IKADA (VIDEO)

Brutalno

Habib Nurmagomedov je ostao šampion u lakoj kategoriji UFC-a pobedivši Konora Mekgregora u četvrtoj rundi spektakla u Las Vegasu i sve je bilo u redu do momenta kada je Irac predao zbog poluge u kojoj ga je gušio Rus. Nakon meča nastao je još veći haos kada je momak iz Dagestana zaleteo se preko ograde oktagona, preskočio istu, a potom nasrnuo protivnički tim. Tada je počela tuča van ringa.

ALL HELL BRAKING LOOSE BETWEEN KHABIB AND MCGREGOR #UFC229 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pic.twitter.com/fmaguMrEVq

— Ellis (@EllisGodlike) October 7, 2018

Dok danas ceo svet bruji o tome šta se dešavalo između Mekregora i Habiba, ne možemo a da ne podsetimo na legedarni meč između Mirka Filipovića i Gabrijela Gonzage. Meč je odigran pre 11 godina, a i dalje je jako popularan na internetu.

OGLASIO SE I PUTIN! HABIB BRUTALNO UZVRATIO KONORU: On se slikao sa njim, ali je MENI... (FOTO)

Gonzaga je iz tog meča izašao kao pobednik posle jednog od najtežih nokauta koji je Mirko Kro Kap doživeo. Nokaut koji je postao jedan od najboljih svih vremena je lansirao Gonzagu među zvezde i osigurao mu borbu za titulu.

GDE JE OVDE PRAVDA? Prebijenom Mekregoru tri miliona dolara, Rusu NIŠTA! Evo u čemu je CAKA (FOTO)

Dva minuta je Gonzaga tukao Mirka laktovima na podu, a zatim ga je "haj kikom" bacio u nesvest. Kro Kapu je tada noga bukvalno prelomljena na pola a kako je to izgledalo pogledajte na priloženom video snimku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MASOVNA TUČA NAVIJAČA POSLE MEČA: I ovog puta Irac je "PATOSIRAN", snimak je BRUTALAN (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2018

Borba održana u Las Vegasu...Nema mira zbog borbe Konora Mekgregora i Habiba Nurmagomedova. UFC meč u Las Vegasu je izazvao veliku buru, a kasnije je došlo i do tuče njihovih navijača. Američki mediji su počeli da plasiraju video snimak u kojem se vidi masovna tuča. Posebno obratite pažnju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.