Ceo Kop – Jirgen Klop!

Izvor: RTS, 23.Sep.2015, 04:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceo Kop – Jirgen Klop!

Nakon dve pobede, dva remija i dva poraza u Premijer ligi, uz remi u Ligi Evrope, nije preterano reći da sezona Liverpula nije počela prema očekivanjima. Pritisak je sve veći na menadžeru Brendanu Rodžersu, koji je izgubio podršku velikog dela publike. Otud i ova neobična akcija pristalica „redsa", nameračenih da na Enfild dovedu nikog drugog do Jirgena Klopa...
Grupa navijača Liverpula pozvala >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je putem Tvitera ostatak navijača svog kluba da pošalju jasnu poruku čelnim ljudima kluba da žele promenu na klupi. I to ne bilo kakvu promenu. Oni žele Jirgena Klopa u Liverpulu, a to planiraju da pokažu tako što će se na utakmici sa Aston Vilom na stadionu pojaviti obučeni upravo kao nemački trener.

Navijački sajt pozvao je oko 122.000 svojih pratilaca na Tviteru da obuku crvenu trenerku Liverpula, naočare i kačket, u nameri da Kop ispune likovima koji podsećaju na Jirgena Klopa.
Jirgen Klop, trenutno na odmoru, u prethodnih nekoliko sezona bio je dovođen u vezu sa Liverpulom.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.