Cena jaja iz prodavnice šokirala Srbe: „Jesu li od norveškog krokodila?!“ (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 14.Maj.2023, 14:15

Cena jaja iz prodavnice šokirala Srbe: „Jesu li od norveškog krokodila?!“ (FOTO)

Nije više vest da je nešto poskupelo, sada se pitamo samo koliko je šta skuplje i ima li kraja rastu cena. U svemu tome povremeno se pojavi snimak koji prilično digne prašinu jer dodatno iskače iz onako paprene ponude.
Sada su u pitanju jaja.
Na fotki koja kruži domaćim Tviterom vidi se pakovanje od 10 jaja po ceni od 639 dinara.
Autor posta uz ovu fotku zato je stavio opis – jaja od norveškog krokodila, aludirajući na to da moraju biti baš specijalna ako već >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << toliko koštaju, piše Nova.
Yaya od norveškog krokodila pic.twitter.com/rvN4Iv1UeU
— Drakče, Rumenko sa sela (@homerhsimpson) May 9, 2023

Kako se vidi, proizvod se reklamira kao organski, pa je u skladu sa tim i cena takva. Ali pitaju se mnogi da li je baš opravdano da ta jaja budu triput skuplja od običnih.
Ali organska
Uvek se pitam kad ih kupujem, jesu li
zaista organska, kontroliše li to neko?
— Rea Lana (@Rea368) May 9, 2023

Dilema je, kako kažu neki, i da li su takva jaja uopšte organska, tj. da li iko zaista kontroliše prizvođače i da li je i hrana koju koke jedu organska.
Pa u Austriji su najskuplja moguća 4 evra. Organska, od naravno kokošaka koje su puštene da se šetaju.
— Direktor (@KoleMali) May 9, 2023

A da je ova cena u svakom slučaju preterana, tvrde neki koji ističu da su najskuplja moguća jaja, recimo, u Austriji – četiri evra.
Kineski luk, kirgistanski pasulj… Šta sve uvozimo i skupo plaćamo, a ne bismo morali?

Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

"Jesu li od norveškog krokodila?" Srbi u neverici gledaju koliko koštaju organska jaja

Izvor: Blic, 15.Maj.2023, 12:38

Malo ko se više iznenađuje rastom cena u radnjama, od onih namirnica koje kupujemo svakoga dana, preko odeće i obuće. Ali, pojavi se neki proizvod koji košta papreno i van svih očekivanja, da ljudi jednostavno ostanu u šoku.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.