Čavić prvi ambasador Srbije na twitteru

Izvor: BeautifulSerbia.info, 14.Maj.2014, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čavić prvi ambasador Srbije na twitteru

Naš proslavljeni olimpijac Milorad Čavić već dva dana predstavlja Srbiju i njen turizam (sa akcentom na grad Kragujevac) na Tviteru. Šta Čavić „tvituje“ možete da saznate na twitter.com/LifestyleSerbia.
Ove nedelje (od 12. do 19. maja 2014.) nalog @lifestyleserbia u potpunosti je prepušten Čaviću te je on, na taj način, zvanično postao prvi „ambasador“ Srbije na Twitter-u.
Naime, u >> Pročitaj celu vest na sajtu BeautifulSerbia.info << okviru godišnje promotivne kampanje posvećene mladima koju je pokrenula Turistička organizacija Srbije kao deo projekta @lifestyleserbia https://twitter.com/LifestyleSerbia (http://lifestyle.serbia.travel/ ) svake nedelje kontrolu nad zvaničnim Twitter nalogom kampanje (https://twitter.com/LifestyleSerbia) TOS prepušta drugom pojedincu, koji svojim „tvitovima“ treba da predstavi Srbiju i njenu turističku ponudu, deleći informacije, savete, priče i fotografije u vezi sa izabranom nedeljnom temom (destinacijom ili festivalom u Srbiji).
Ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane korisnike Twitter-a da nam se pridruže, postanu pratioci @lifestyleserbia naloga, i aktivno se uključe u promociju naše zemlje i njenih tursitičkih atributa, postavljajući pitanja, dajući preporuke, savete, deleći fotografije svojih omiljenih mesta i aktivnosti u Srbiji.
Nedeljnog domaćina naloga biraće tročlani žiri sastavljen od zaposlenih u TOS-u, na osnovu predloga pratilaca TOS na društvenim mrežama. U obzir će biti uzeti svi državljani Srbije ili strani državljani koji bi tokom vođenja naloga boravili u Srbiji, koji koriste Twitter duže od 6 meseci i tečno govore engleski jezik.
Povezani tekstovi SOULFOOD Serbia – nova kampanja TOS-a
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na BeautifulSerbia.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BeautifulSerbia.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BeautifulSerbia.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.