Čarli gurnuo Obamu u WC šolju!

Izvor: Svet, 16.Jul.2015, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čarli gurnuo Obamu u WC šolju!

Da Čarli Šin nije ljubitelj Baraka Obame, svedoči i tvit koji je prošlog meseca objavio glumac. Nekadašnja zvezda serije “Dva i po muškarca” je na društvenoj mreži se na Tviteru napisao sledeće i objavio fotografiju na kojoj se vidi kako je toalet papir, sa ištampanim likom američkog predsenika, završio u WC šolji.
“Dragi gospodine predsedniče, dobrodošli u `moj` grad. Počastvovan. Pustio sam vodu! Dva puta!”, napisao je Šin i postavio sledeću fotografiju:

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Čarli gurnuo Obamu u WC šolju!

Izvor: Scandal.rs, 16.Jul.2015

Da Čarli Šin nije ljubitelj Baraka Obame, svedoči i tvit koji je prošlog meseca objavio glumac. Nekadašnja zvezda serije “Dva i po muškarca” je na društvenoj mreži se na Tviteru napisao sledeće i objavio fotografiju na kojoj se vidi kako je toalet papir, sa ištampanim likom američkog predsenika,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.