Budućnost se ne šali: Dovela mega pojačanje

Izvor: Vesti-online.com, 16.Jan.2018, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budućnost se ne šali: Dovela mega pojačanje

Budućnost je lider ABA lige, a da Podgoričani pucaju na osvajanje regionalnog takmičenja dokaz je doalzak Amerikanca Džastina Doelmana, prošle sezone košarkaša Barselone. To je u vidu rebusa najavio Miško Ražnatovića na Tviteru, a potvrdio je predsednik "đetića" Dragan Bokan. Ugovor je na tri meseca, što znači do kraja ABA lige.

- Doelman se u prethodnom periodu oporavljao od povrede, što nam je omogućilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da se dogovorimo sa njim u okvirima budžeta koji je daleko manji nego što je uobičajeno za igrača ovakvog kalibra. Zahvaljujući tome što je trenutno slobodan, ukazala nam se sjajna prilika da jedan od najboljih igrača u Evropi zaigra za naš klub. O njemu ne treba trošiti reči, njegovo ime je svrstano u sam vrh košarke na našim prostorima. Izuzetno sam zadovoljan što ćemo pojačati poziciju pod košem i biti tvrd orah za sve protivnike. Svesni smo da nam je bio potreban visoki igrač i ovo neočekivano i zaista fantastično pojačanje nam daje dodatni vetar u leđa - rekao je prvi čovek Budućnosti Dragan Bokan, prenosi portal mozzartsport.com.

Doelman je sezonu započeo u Efesu, gde se kasnije povredio, a nedugo zatim je i raskinuo saradnju sa klubom iz Istanbula.

Iako je tesko poverovati u to, u BUDUCem periodu od 3 meseca, bice mnogo vise pravednosti! #BeoBasket— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) 16. јануар 2018.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Bomba nad bombama - evroligaški košarkaš stigao u Budućnost!

Izvor: Sportske.net, 16.Jan.2018

Ekipa Budućnosti u nastavak sezone ulazi sa zvučnim pojačanjem!..Najveće pojačanje Budućnosti ove sezone...Radi se o nekadašnjem košarkašu Barselone, krilnom centru Džastinu Doelmanu...Ovaj košarkaš koji je 2014. godine bio i MVP ACB lige, rekao je da je prezadovoljan dolaskom u Podgoricu..."Veoma...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.