Brozovićev promašaj sezone! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2016, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brozovićev promašaj sezone! (video)

Hrvat se obrukao, ali nije koštao svoj tim pobede...

Zbilja nemoguć promašaj Brozovića, moguće je da je Moreti igrao rukom, ali to ne umanjuje neverovatnu grešku Hrvata, ovo će se prepričavati.

Ali, na sreću odličnog veziste, tu je njegov kapiten Ikardi koji je sa dva gola ipak spasao Inter u pobedi protiv Mihajlovićevog Torina. Drugi je golčina koju možete videti ovde.

Izveštaje sa mečeva pročitajte ovde, ovo je promašaj Brozovića.

WTF Brozovic... #inttor pic.twitter.com/OECsMiTRhN

— Peter van der Zwan (@petervanderzwan) October 26, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Teže je bilo promašiti: Hrvat se obrukao na Meaci (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 27.Okt.2016, 08:02

Malo je nedostajalo da Marcelo Brozović ponovo bude tragičar Intera, i to bi se desilo, da Mauro Ikardi drugim golom na meču protiv Torina nije doneo pobedu klubu iz Milana rezultatom 2:1...Naime, hrvatski reprezentativac je u 66. minutu imao odličnu priliku pošto se nalazio na samo dva metra od...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.