Britni Spirs ima najviše sledbenika na Gugl plusu

Izvor: Blic, 28.Nov.2011, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britni Spirs ima najviše sledbenika na "Gugl plusu"

Možda nema najviše fanova na Tviteru ili Fejsbuku, ali Britni Spirs je uspela da sakupi najviše sledbenika na najnovijoj društvenoj mreži "Gugl plus".

Sa 743.000 osobe koje je prate na toj mreži, ona je potisnula sa prvog mesta samog izvršnog direktora "Gugla" Erika Šmita. Na trećem mestu je reper Snup Dog, sa 638.000 pratilaca, a u top 10 su ušle i čuvena plavuša Paris Hilton i nekadašnja manekenka >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Tajra Benks.

Inače, Britni se i na drugim mrežama približila konkurentima, te tako sada samo na Tviteru ima 10 miliona fanova.

Povezane vesti: Šta najviše brine čitaoce "Blica": Pare, pare i pare (i još ponešto) Gugl plus otvoren za sve korisnike
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRITNI SPIRS NAJPRAĆENIJA NA GUGL PLUSU

Izvor: Kurir, 28.Nov.2011

Pevačica prestigla direktora Gugla, Snup Doga, Paris Hilton i Tajru Benks..NJUJORK - Poznata pevačica Britni Spirs zauzela je prvo mesto po praćenosti na društvenoj mreži kompanije "Gugl", "Gugl plus", preneli su francuski elektronski mediji...Sa 743.000 osobe koje je prate na toj mreži, ona je...

Nastavak na Kurir...

Ko ima najviše sledbenika na “Google +” -u

Izvor: CrveniTepih.com, 28.Nov.2011

Poznata pevačica Britni Spirs zauzela je prvo mesto po praćenosti na društvenoj mreži kompanije 'Gugl' - 'Gugl plus', preneli su francuski elektronski mediji. Sa 743.000 osobe koje je prate na toj mreži, ona je potisnula sa prvog mesta samog izvršnog direktora 'Gugla' Erika Šmita. Na trećem mestu...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.