Bivši predsednik skupštine Srbije mahao vibratorom na Tviteru

Izvor: Vesti-online.com, 19.Feb.2016, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši predsednik skupštine Srbije "mahao" vibratorom na Tviteru

Dragan Maršićanin, potpredsednik DSS-a i bivši predsednik Skupštine Srbije, "mahao je" vibratorom na društvenoj mreži Tviter!

Naime, on je u toku jedne rasprave sa neistomišljenicima na toj društvenoj mreži pozdravio dame koje zastupaju stavove SNS-a na nedoličan način.

- Pozdrav Bot-dami - napisao je Maršićanin i uz pozdrav postavio sliku veštačkog penisa.

Potpredsednik DSS-a je kasnije, nakon brojnih osuda, priznao da je pogrešio.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
- Tvitovanje nužno menja uobičajeni način komunikacije, a nivo se spušta pod pritiskom organizovanih botova pljuvača. Da, nekada previše - napisao je kasnije Maršićanin i istakao da je u "nekoliko navrata preterao“.

Da je Maršićanin preterao, istakla je za "Alo!“ i predsednica DSS-a Sanda Rašković Ivić.

- Potpredsednik Maršićanin je preterao, ali se blagovremeno izvinio. To svakako nije način da se komunicira sa ženama - kazala je Sanda Rašković Ivić.

Ponašanje Dragana Maršićanina osudila je i Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i predsednica koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost.

- To govori sve o pomenutom Maršićaninu. Dodatno govori da treba što pre da donesemo propise koji ne dozvoljavaju ovakav način komuniciranja - kazala je za "Alo!“ Mihajlovićeva.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.